'Gönlümü Çaldın' filmi için vizyon öncesi eleştirisi
18 Temmuz 2013

Bu hafta sonunun romantik komedisi de Gönlümü Çaldın. Romantik komedi türünün neredeyse bütün kurallarını harfiyen uygulayan film izleyenlere gerçekten çok keyifli vakit geçirtiyor.

Ölmekte olan bir babayı memnun etmek için nişanlı taklidi yapmak zorunda kalan iki eski dostun birbirlerine aşık olma hikayesini konu alan film harika bir düğün temasıyla bezenmiş. Yalnızca komik anlatımıyla değil içindeki şık detaylarıyla da seyircisine çok keyifli dakikalar vaat ediyor.

Neredeyse bütün romantik komedi filmleri gibi 'Gönlümü Çaldın' da öncelikle kadınları hedeflediği için başrolde yakışıklı oyuncu Shane McRae  rol alıyor. Film boyunca da kaslarını ve seksapelitesini izleyiciyle paylaşmaktan çekinmiyor.  Yanında ise sempatikliği ve güzelliği ile gönülleri fetheden yetenekli oyuncu Aubrey Dollar rol alıyor.

Hayat arkadaşımızı seçerken nelere dikkat etmemiz gerektiği konusuna değinen film aslında hayat dair pek çok ders içeriyor. İzleyicisine neyin asıl neyin öneli olduğunu tekrar hatırlatırken hem komik hem duygusal anlar yaşatıyor.

Hafta sonu arkadaşlarla gidip biraz eğlenmek  ve gülmek için harika bir film.  Şimdiden iyi eğlenceler dilerim.

İyi seyirler...

 

 YORUMLAR  ({{commentsCount}})
{{countDown || 2000}} karakter kaldı
{{comment.username}}
{{moment(comment.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)
{{reply.username}}
{{moment(reply.date).fromNow()}}
Uyarı:  Yorumunuz, yönetici tarafından onaylandıktan sonra tüm ziyaretçilerimiz tarafından görüntülenebilecektir. (Bu mesajı sadece siz görüyorsunuz)